Shoprenter szeminárium vélemény

Aki webáruház indításán gondolkodik, biztosan találkozott már a Webshop Experts -el. Az alábbi cikkben az Ő általuk kínált bérelhető webáruház felkészítő szemináriumba tekinthetünk bele.

Ez egy ingyenes előadás, ami állításuk szerint mások több éves szenvedésétől szabadít meg. Lássuk, Mi mit tapasztaltunk:

Helyszín

A helyszín, amit választottak nagyon baráti volt. A Lurdy mozi 2 -es terme (Általában itt szokott lenni.) kényelmes, és jó akusztikával rendelkezik, viszont kicsit sötét.

Tartalom

Az előadás kezdete egy vidéki haknizenekar felkonferálására hasonlított, ugyanis az előadó Úr több percen keresztül küszködött a technológia helyes beállításával. Ezt a szerencsétlenkedést néhány humorral és a felkészültségével azonban tökéletesen ellensúlyozta.

shoprenter-webshopeperts-szeminarium-eloadas-velemeny-tapasztalat-ertekeles

Forrás: Shoprenter

Véleményem szerint, nem kerültem sokkal előrébb a webáruház indítás rögös hosszú útján. Valószínűleg csak az hallhatott újat, aki még nem olvasott semmit ebben a témában, ami elég nagy hiba lenne, ha valaki vállalkozásban gondolkodik.

Összességében

Amennyiben az alapokat átakarjuk ismételni vagy megerősíteni, valamint szakemberrel is szeretnénk beszélni, mindenképp megérni elmenni. Ha már van némi tapasztalatunk, előképzettségünk, és olvastunk legalább egy könyvet a témában, akkor nem fog semmi pluszt nyújtani a 4 óra végigülése.

Pozitív élmények:

Sok egyéb adat, hogy más nagyobb webáruházak, mit, hogyan csináltak. Átlátható statisztikai adatok ismertetése. Nem erőszakos értékesítés, csak feltételezik, hogy náluk indítunk webáruházat. Nem a mesét mondják, hogy mindenképpen indíts webáruházat, tájékoztatnak minden buktatóról is. Ingyenes, de több fizetős, általuk menedzselt szemináriumot ajánlanak, amiről szintén olvashattok majd itt értékelést.

Negatív élmények:

Nagyon alapszintű, kevés tényleges információ.

A Mi értékelésünk:

Előadói kompetenciák: 10/10
Felkészültség: 10/8
Tartalom: 10/8
Hely: 10/8

Összesen: 10/8

Ajánlanánk?

Csak abban az esetben, ha bérelhető webáruház indításában gondolkodsz és még sehol nem tájékozódtál a téma iránt.

Miért?

Szerintem a Webshop Experts a legdinamikusabban fejlődő webáruház bérbeadó vállalat magyarországon. Több extra szolgáltatást nyújtanak a hasonló iparban nyomuló társaiknál.

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazza. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)