Chez Dodo vélemény

Enyhén édes, cukormentes édességre és diétás nasikra vágysz? NA HÁT AZ ITT NINCS! Ellátogattunk a Sas utca 7-es szám alatt található, Chez Dodo macaron manufaktúrába, megnéztük hogy megy a színes mézes mázas könnyed finomság.

Az üzletről

Az épület könnyen megtalálható, szinte már világít a maga kis stílusos pompájában. A helyiség előtt ízlésesen elhelyezkedő asztalkák és székek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kényelmesen leüljünk, barátainkkal, barátnőnkkel, barátunkkal, feleségünkkel, férjünkkel és igazából bárkivel. Külön tetszett, hogy dohányzásra nincs kijelölt hely! Így mondhatjuk gyerekbarát helynek is.

Bár, bent inkább csak hárman, a kiülőn meg maximum négyen férhetnek el kényelmesen egy asztalnál, osztálytalálkozót nem célszerű itt szervezni. De randevúzni, tökéletes hely lehet.

Chez Dodo értékelés vélemény tapasztalat

A termékekről

A macaronok ízlésesen vannak elkészítve. További jó pont a helynek, hogy az édességek a látogatók előtt készülnek. Nincs semmi trükk, csalás. És a végeredmény tényleg szenzációs, ráadásul a Chez Dodóban nemcsak a klasszikus ízekkel játszanak. Akad például még sós-karamellás-csokis finomság is azoknak, akik még épp csak elkezdtek kísérletezni, de a bevállalósabbaknak van például wasabis vagy levendulás.

A kínálatban előfordul még canelè, ez az egyébként jól csak nehezen elkészíthető süti, ami ha nagy ritkán mégis jó, akkor nagyon az, és itt az.

Összességében

Jól éreztük magunkat, a hely impozáns és stílusos. Az itt készült képekkel bővíthetjük az insta repertoárunkat. Hamarosan újra ellátogatunk ide, hogy még több élménnyel inspiráljunk benneteket a hely felfedezésére. Fejenként alsó hangon nagyjából már 2 ezer forintból meg lehet tapasztalni a francia macaront, de ha a sütik mellé még egy-egy forrócsokit is lehúznánk, akkor már mélyebbre kell nyúlnunk és előfordulhatnak 4-5 ezer forintos fejadagok is. Egy macaron egyébként 390 Ft, a forrócsokik, kv-k 500-2000Ft között mozognak.

 

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 8:30 – 20:30
Kedd: 8:30 – 20:30
Szerda: 8:30 – 20:30
Csütörtök: 8:30 – 20:30
Péntek: 8:30 – 20:30
Szombat: 10:30 – 21:30
Vasárnap: 10:30 – 19:30

Pozitív élmények:

Stílusos, finom ételek, barátságos kiszolgálás. Nem dohányzó asztalok kültéren.

Negatív élmények:

Nagyon kevés helyfoglalási lehetőség!

A Mi értékelésünk:

Étel: 10/9
Tisztaság: 10/9
Kiszolgálás: 10/9
Kínálat: 10/6
Design/Hangulat: 10/10

Összesen: 10/8

Árkategória:

$$

(Ez mi a frászt jelent?)

Ajánlanánk?

Igen

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki egy kicsit is édesszájú és szereti a csini ételeket. Valamint első randinak, második randinak, és úgy általában egy csajos pasis összeruccanás helyszíneként.

 

Legutóbb itt jártunk:

SweetHeart Waffle & Shake Bar

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

 

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazza. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

Láttad már a Facebook oldalunkat? Itt megnézheted.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)