Dzsungel Étterem vélemény

A Dzsungel éttermet szilveszter estéjén teszteltük, így remek alkalmunk adódott, hogy egy igazán nagy terhelés alatt nézzük meg, hogyan is teljesítenek. Olvashatsz itt elfelejtett rendelésről, a nagyszerű honorálásról és minden részletről…

Az étterem kívülről

Az első benyomásom, amikor megláttam, hogy hol fogom átélni az újév első perceit, erősen elrettentő volt. Nem szoktam nagy dobra verni az újéveket, de mégis kicsit összerándult a gyomrom, és nem csak az éhség miatt. Úgy néz ki, mint egy vidéki nyugdíjas hobbi kocsmája. Egészen addig, amíg le nem érünk azon a pár falépcsőfokon. Ott jobbkézfele valóban egy italozó bár van, a Crazy, de nem biztos, hogy egy vidéki nyugdíjasé.

Befáradtunk, gondoltuk jelezzük, hogy van foglalásunk. Itt történt egy rövidebb (5-8 perc) várakozás, adminisztrációs ide-oda rohangálok, a pincérhölgy részéről.

Itt már egy jó pont, mert a foglalásunkat sikerült elkönyvelniük, és asztalt kaptunk. (És székeket is.)

Az étterem belülről

Miután leültünk, jobban szemügyre vettem a helységet. Nagyon hangulatos és otthonos, már, aki tud étkezni egzotikus állatok között. Én nagyon élveztem, az ételre várakozás közben szétnéztem mind a 4 teremben.

A személyzet

Gyorsan túlesünk az elvárt sablonszövegen: Kedvesek voltak és segítőkészek. Na, most jön a vélemény. Az általános tapasztalat, hogy szilveszter éjjel elég nagy fejetlenség van náluk, ami igazából érthető, de egyszerűen kiküszöbölhető. Találkoztunk vérprofi Jason Stathammal, és kezdő gazdasági szakos diáklányokkal is a pincérszerepben. Értek kellemes meglepetések is. Na és itt jöjjön egy egyben negatív és pozitív kritika is. Jason pincérúr elfelejtette kihozni a rendelésünket, de hogy nehogy rossz szájízzel távozzunk, állt kettő általunk választott koktélt. (Innen is köszi 😀 )

A mosdó

Az étteremnek ez az egy része az, ami nem a dzsungeli állapotokat tükrözte, bár kicsit féltem, hogy az ajtó mögött egy orángután lapul. Úgy gondolom, hogy ha egy étterem tisztaságára vagyunk kíváncsiak, először a mosdót vegyük szemügyre. Nos, egy átlagos… inkább közel átlagos tisztasággal találkozhatunk a mosdóban. Nem hengerelt le, de azért nem volt undorító.

A higiénia

A mosdóról már beszéltünk, nem volt megnyerő, de jöjjön az étkezésre fenntartott helység tisztasága. Egy dzsungelhez képest várakozásunkat felülmúlóan tiszta volt. Egy étteremhez képest annyira azért nem, de nem volt kiábrándító. Viszont az asztalokat minden étkezés után speciális tisztítószerrel kezelték, ami azért alap, de jó volt nézni. Megnyugtatott.

Összességében

Az ételel finomak és óriási adagok, a kiszolgáláson van mit csiszolni, az átszűrődő zajra kell találni valami megoldást, a tisztaságon igencsak van mit javítani, de mindezek ellenére, ha arra járunk benézünk egy jó Bujkáló Ormányosra…

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 12.00-24.00
Kedd: 12.00-24.00
Szerda: 12.00-24.00
Csütörtök: 12.00-24.00
Péntek: 12.00-01.00
Szombat: 12.00-01.00
Vasárnap: 12.00-24.00

(Asztalt itt foglalhatsz, vagy itt +36 1 302 4003 és az éttermet itt találod.)

Árkategória:
$$

(Ez mi a frászt jelent?)

Pozitív élmények:

Hangulatos, gördülékeny asztalfoglalás telefonon. Nagyon korrekt felszolgálók. (Itt egy sztorit elkell mesélnem, hogy meggyőzzek mindenkit. Történt vala, hogy társaságunk egyik női tagja egy alkoholmentes koktélt kívánt rendelni. A rendelést felvették, azonban a pincér kihozatal előtt szólt, hogy javasolja válasszon mást, mert alkohol nélkül az ár/érték aránya nem éri meg.) Illetve egy másik pozitívum, amit máshol eddig nem tapasztaltunk, hogy Mi egyből a főétel rendelés után szerettünk volna desszertet is rendelni, de a pincér úr lebeszélt, hogy inkább étel után rendeljünk, mert óriási adag és nem biztos, hogy eltudjuk fogyasztani. Igaza lett. Végül elvitelre kértük. Még egy pozitívum, a gyerekeknek fenntartott kis játszókuckó.

Negatív élmények:

A zene áthallatszott a papi kocsmájából, és egyszerre szólt az étterem és az italozó zenéje, ez azért verte a hangulatot. (Ez a dzsungel és az óceán résznél zavaró igazán.) Az étlap hangulatos, de inkább igénytelen és elhasznált volt. A helységek télen hidegek.

A Mi értékelésünk:

Étel: 10/9
Tisztaság: 10/7
Kiszolgálás: 10/8
Kínálat: 10/8
Design/Hangulat: 10/10

Összesen: 10/8

Ajánlanánk?

Igen

Kinek ajánljuk?

Gyermekes családoknak, nem hétköznapi helyeket kedvelő személyeknek, pároknak. Maminak és papinak, anyósnak és apósnak.

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazza. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)