Sweetheart – Waffle & Shake Bar Vélemény

Desszertre vágyva reményünket most a jól ismert Sweetheart Waffle & Shake Bar-ba vetettük, mely a VII. kerületben található (Pontos hely). Őszintén szólva gondolkodás nélkül elsétáltam volna mellette, ha nem szólnak, hogy megérkeztünk a kiszemelt helyre (télen nincsenek kint ülőhelyek sem és teljesen észrevehetetlen). Külsőleg az épület egyszerű, nem jellegzetes, télen szerintem Willy Wonka is csak az umpalumpák segítségével találna rá.

Az üzletről

Letisztult, egyszerű és stílusos, azonban egészen picike. Nagyjából 3 ember tud kényelmesen sorban állni rendeléshez. És ilyenkor még nem vettük figyelembe a felfelé bámuló, étlapot fürkésző vendégeket, akik álltó helyükben is sok helyet foglalnak.

Miután kikértük királyi csemegénket, helyet foglaltunk a galérián. Sajnos itt csak két asztal állt rendelkezésünkre. (Lent, a bejáratnál is kettő, tehát, ha az intimitás határait nem akarjuk sérteni, csak 4 ember tud leülni a helyiségben, feltéve ha mindenki egyedül jön. – Egyéb esetben körülbelül 12 kényelmesen elfoglalható hely található.) Amikor az időjárás engedi, az üzlet előtt is helyet foglalhatunk. De hála a jó Isten adta lehetőségnek, elvitelre is kikérhetőek a finomságok.

Az ételekről

A kínálat lehengerlő volt, gofri, melegszendvics, különböző shake-ek, turmixok és egyéb ínycsiklandó édességek csalogatták ízlelőbimbóinkat. Gofri esetében kétféle tésztát és ízlésünknek megfeleleő feltéteket választhattunk (a popcorntól az eperöntetig minden előfordult). Az ár/érték-arány megfelelő, szinte már nevetségesen olcsó ez a mennyei édesség, még akkor is, ha az összes feltétet szeretnénk a gofrinkon látni. Valószínűleg éhségcsillapításra nem lenne elég egy gofri, de ha csak egy finom harapnivalóra, vagy könnyű (de akár fullos) desszertre vágyunk, tökéletes választás ez a kis étterem. Még szerencse, hogy a gofrirendelésnek nincsen felső határa, csak alsó, hiszen kötelező mindenkinek megkóstolnia egyszer! 🙂 (Ha nem többször.)

Saját weboldala az étteremnek nincsen, ami hátrány, mert így rengeteg hasznos információtól vonják meg a betérni vágyókat, viszont van egy általában frissülő Facebook-os oldal, amit érdemes követni, hiszen publikának különböző akciókról szóló reklámokat, illetve természetesen, az elengedhetetlen képeket a gofrikról és egyebekről.

Összességében

Jól éreztük magunkat itt, az ételek ízlettek, hamarosan újra ellátogatunk ide, hogy még több képpel inspiráljunk titeket a hely felkeresésére.

sweetheart-waffle-shake-bar-velemeny-ertekeles-tapasztalat

NYITVATARTÁS:

Hétfő: 7:30 – 22:00
Kedd: 7:30 – 22:00
Szerda: 7:30 – 22:00
Csütörtök: 7:30 – 22:00
Péntek: 7:30 – 23:00
Szombat: 10:00 – 23:00
Vasárnap: 10:00 – 22:00

Pozitív élmények:

Stílusos, finom ételek, barátságos kiszolgálás, óriási kínálat.

Negatív élmények:

Nagyon kevés helyfoglalási lehetőség! A galérián található asztaloknál esély nincs, hogy egy komolyabb alkattal megáldott férfi helyet foglaljon. A tisztasággal nem voltunk megelégedve.

 

A Mi értékelésünk:

Étel: 10/10
Tisztaság: 10/4
Kiszolgálás: 10/10
Kínálat: 10/10
Design/Hangulat: 10/10

Összesen: 10/9

Árkategória:

$

(Ez mi a frászt jelent?)

Ajánlanánk?

Igen

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki egy kicsit is édesszájú és szereti a csini ételeket. 🙂

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazza. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)