Árpád fürdő Vélemény

Székesfehérváron jártunk a Magyar király hotelben, amiről értékelést itt olvashatsz és úgy döntöttünk, véleményezzük az itt található Árpád fürdőt is. Olvashatsz jót és rosszat is, egy a fontos, hogy csak az őszinte véleményünket.

Az épület kívülről

Egy várfürdő jellegű élményt nyújt, ezáltal tökéletesen illeszkedik a város stílusához, ami már belépés előtt megnyeri az ember szívét.

A személyzetről

A személyzet kedves, segítőkész és tájékozott. Többnyire jól végzik a dolgukat, bár találtunk hiányosságokat.

A higiéniáról

A helységek, folyosók és a mosdók is tiszták, azonban a medencékről, medencék széleiről ez sajnos nem mondható el. Több medencében találkoztam nemkívánatos elhalt emberbőrmaradványokkal, valamint, a “Piskóta” medence partjáról erős ammóniaszag áradt, ez annyira kellemetlenné tette a medencében töltött perceket, hogy egyszer voltunk benne néhány percet és utána messziről kerültük.

A medencékről

És jöjjön a fürdő lényege, a medence. A fürdőben 4 medence és egy merülőmedence található.
(A fényképek és a szöveges tartalmak forrása: Árpád fürdő)

 

A törökfürdő

arpad-furdo-ertekeles-velemeny-tapasztalat

A fürdőpalota szívében elhelyezkedő törökfürdő ma már mozaikkal kirakott ülőmedenceként funkcionál. Kellemes, 33-37 C-os vizéből gyönyörű panorámaként tárul a vendégek elé a helyreállított, korabeli szépségében ragyogó kupola.
Hőfok: 33-37 C (évszaktól függően állítjuk be)
Vízmélység: 0,8 m

 

 

 

A piskóta medence

arpad-furdo-ertekeles-velemeny-tapasztalat

Az új épületrészben elhelyezkedő piskóta formájú medence a fürdő élménymedencéjeként funkcionál. Hát-és derékmasszírozók, buzgárok frissítik a vendégek szervezetét.

Hőmérséklet: 33-36 C (évszaktól függően állítjuk be)

Mélység: 0,9 m

 

 

 

 

Arab és török pezsgőfürdő

arpad-furdo-velemeny-ertekeles-tapasztalat

A törökfürdő bejáratának két oldalán található két kis beépített hidromasszázs kád -a Török és Arab pezsgőfürdő- a Törökfürdő élményrészlegeként üzemel.

Hőmérséklet: 33-37 C

Mélység: 0,8 m

 

 

 

 

 

 

És végül a Patkó medence

arpad-furdo-tapasztalat-ertekeles-velemeny

Az íves formájú medence a Törökfürdő mellett helyezkedik el. A faragott oroszlánfejekkel díszített falak között a mozaikcsempével kirakott medence valódi műtárgya a fürdőnek.

Hőmérséklet: 33-36 C

Mélység: 0,9 m

 

 

 

 

A Wellnessről

A fürdő több, mint 10 féle lehetőséget tár elénk, hogy pihenésünk teljes legyen. Ez a része a fürdőnek, hozza azt, amiért az ember Wellnesselni jár. A sószoba nagy (bár a székek kényelmetlenek). A szauna tiszta és tágas. A masszázs kínálat teljes mértékben kielégítő. Vízipipázni sajnos csak megfelelő kinti hőmérsékletben lehet (1200 Ft/töltés). Van lehetőség sakkozni, malmozni (300Ft/óra).

Összességében

A személyzet felkészültsége megfelelő, a wellness szolgáltatás kiemelkedő, a tisztasági állapotok lesúlytóan hiányosak, egyszer elég volt ellátogatni…

NYITVATARTÁS:

Hétfő 08.00 – 22.00
Kedd 08.00 – 22.00
Szerda 08.00 – 22.00
Csütörtök 08.00 – 22.00
Péntek 08.00 – 22.00
Szombat 08.00 – 22.00
Vasárnap 08.00 – 22.00

Árkategória:
$

Pozitív élmények:

Az öltőzőkabin rendszer kényelmes. (Vízálló mágneses karkötő, amivel nyitható a kabin.) Több wellness szolgáltatás használatát tartalmazza a belépő. A fürdő a medencék vizeinek tisztításához nem használ klórt. Helyette költségesebb, de sokkal bőrbarátabb vegyszert alkalmaznak, ami nem szárítja a bőrt, nem pirosítja ki a szemet. Rengeteg interaktív program, számos kedvezmény és lehetőség. Az egyik legaktívabb fürdő, ahol eddig jártunk.

Negatív élmények:

A víz tisztaságával egyátalán nem vagyunk megelégedve, a sószobában kényelmetlenek a székek.

A Mi értékelésünk:

Tisztaság: 10/8
Víz tisztaság: 10/5
Személyzet: 10/10
Szolgáltatások: 10/8

Összesen: 10/7

Ajánlanánk?

Kipróbálni mindenképpen.

Kinek ajánljuk?

Szépkorú nyugdíjas pároknak, vagy egyedül is.

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazza. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)