Kapcsolat

Előfordult már veled, hogy két webáruház, hotel, fürdő, vagy étterem között gondolkodtál, hogy mégis melyikből vásárolj, hol tölts időt a családoddal, barátaiddal? Érvek és ellenérvek hadát gyűjtötted össze, hogy tényleg a legjobbat válaszd? Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válaszod, ez az oldal neked szól, Kedves Olvasó!

Bemutatkozás

Egy fiatal, minden hájjal megkent csapat vagyunk, akik arra határozták el magukat, hogy hoteleket, éttermeket, fürdőket, szállodákat és sok minden mást értékeljenek és megosszák a tapasztalataikat mindenkivel, aki nem szeretne melléfogni. Segítünk neked meghozni a legjobb döntést!

Mi alapján értékelünk?

Összeállítottunk több értékelési paramétert, hogy milyen szempontokat veszünk figyelembe egy-egy kategóriában. Igyekeztünk azokat beválogatni, amelyek a legjobban befolyásolják az emberek véleményét egy szolgáltatás, vagy termék használata során.

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazzák. Azon vélemények számára, melyek ütköznek a mi általunk leírtakkal, lehetőséget adunk megjelenni a komment részlegen.

Miért vagyunk hitelesek?

A teljes összkép kialakítása érdekében egy-egy szolgáltatást többször, és eltérő időközönként is tesztelünk, valamint többen is részt veszünk a tesztben.

Ami nagyon fontos, hogy FIZETETT PROMÓCIÓKAT, VÉLEMÉNYEKET NEM TESZÜNK KÖZZÉ! Többnyire ezért is fontos az inkognitásunk megőrzése, hogy valóban teljesen független, őszinte értékelést tudjunk írni, és ne kapjunk kiemelt figyelmet az értékelt szolgáltatás tulajdonosától. Támogass bennünket egy megosztással, ha egyetértesz velünk!

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed, véleményed van, akkor az alábbi módokon érsz el bennünket:

Email cím

Facebook oldal

Instagram oldal