iCentre garancia, üzlet értékelés (Allee)

 

A következő cikkben az iCentre Allee -ban lévő üzletét elemezzük ki. Náluk, egy Macbook Air vásárlását, majd később, szervizelését végeztük el.

Vásárlás

A vásárlás teljesen zökkenőmentesen ment és viszonylag gyorsan. Ezt a részét nem is szeretnénk bővebben kitárgyalni.

Szerviz

A készüléket egy szombati napon, 18:00 – 19:00 között vittük az üzletbe. Első negatív élmény, hogy körülbelül 30 percnyi várakozás után kerültünk sorra, amit még el is néztünk volna, amennyiben az üzletben található monitoron nem pornográf tartalom ment volna. (Fényképet sajnos jogi okokból nem publikálhatunk.)

A garanciára kitérve, rendben leadtuk a készüléket. Tájékoztattak bennünket, hogy a várakozási idő 2-3 hét és értesítenek, amint elkészül.

Sajnos ez az értesítés csak állításuk szerint történt meg. Nem kaptunk sem telefonos, sem emailes értesítést.

Ezektől eltekintve a szervizelést elvégezték, ingyenesen, garancia alatt.

Pozitív élmények:

Rendben elvégzett szervizelés.

Negatív élmények:

Hosszú sorbanállás, figyelmetlen és leterhelt eladók, nem értesítettek, amint elkészült a készülék. A készülékünket igazolás nélkül adták ki. Sem személyigazolványt sem semmilyen egyéb igazoló okmányt nem kértek átvételkor.

A Mi értékelésünk:

Kiszolgálás: 10/8
Tisztaság: 10/9
Felszereltség: 10/ 10

Összesen: 10/8

Ajánlanánk?

Mindezek ellenére igen.

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések, kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazzák. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)