Mobilbirodalom Webáruház értékelése

A Mobilbirodalom webáruház egy csak interneten működő, telefonokkal foglalkozó Magyarországon bejegyzett vállalkozás. Kipróbáltuk őket, mennyire megbízható, mennyire ügyfélbarát. Az alábbiakban olvashatod a tapasztalatokat.

Bizonyára, aki kicsit jobban szétnézett a kínálatukban, észre vehette, hogy meglepően alacsony áron kínálnak rengeteg csúcskategóriás készüléket. Mi egy Apple IPhone 6s típusú készülék rendelése során vizsgáltuk meg őket. A megrendelés könnyen ment, azonban a visszaigazolásra, türelmességemet megpróbáló 4 napot kellett várnunk. (Fontos, hogy csak a telefonos visszaigazolás napjától érvényes az ígéretük, miszerint “A megrendelt és visszaigazolt készülékeket Budapesten a megrendelés munkanapján, országosan pedig 1 munkanapon belül kiszállítjuk.”  A visszaigazolás hosszú ideje alatt többször is megpróbálkoztunk telefonon felkeresni őket, azonban csak egy modortalan indulatos női munkatársig jutottunk.  Miután 4 nap múlva felhívtak, szóvá tettem, hogy ez nem feltétlen ügyfélbarát, megígérte, hogy másnapra megérkezik a termék (budapesti címre!) és grátiszba kapok egy autós töltőt. Ez a helyzet annyira kiábrándító volt számomra, hogy úgy döntöttem elállok a vásárlástól és megpróbálkozom máshol, melyről a tapasztalatokat itt elolvashatod.

Továbbá, kicsit a cég után kutakodva találtunk még pár elbizonytalanító információt.

Az általuk vallott 10 év tapasztalat, sajnos erősen megkérdőjelezhető, ugyanis, ha valós is, nem a Mobilbirodalom neve alatt szerezték meg. A webáruházat üzemeltető Mobil Device Solutions Kft. egy 2015 -ben bejegyzett cég. A 27% -os áfatartalom meglétét pedig mindenkienk a saját megérzésére bízzuk. Erről a témáról itt olvashattok egy részletes cikket.

Pozitív élmények:

Szuvenírt ajánlott a késés miatt, megnyerő és szép webáruház design.

Negatív élmények:

Nyers stílusú ügyfélszolgálat, nagyon lassú visszaigazolás, utólagos módosítások. ÁFA valószínűleg nincs, üzlet nincs, 10 éves tapasztalat nincs. Nem létező tényleges üzlet (Nincs hol verni az ajtót a garancia érvényesítésekor.)

A Mi értékelésünk:

Ügyfélszolgálat: 10/6
Kiszállítás: 10/4
Kínálat: 10/8
Design: 10/8

Összesen: 10/6

Ajánlanánk?

Nem.

UPDATE: A webáruház nem elérhető, telefonon nem lehet elérni őket. A cég egyenlőre még létezik, viszont nem reagálnak a megkeresésekre. Időközben kiderült, hogy a www.ujeshasznaltgsm.hu is az ő hatáskörükbe tartozik.

Segíts barátaidnak is meghozni a legjobb döntést! Oszd meg ezt a cikket!

Fontos felhívnunk a figyelmed, hogy az általunk végzett értékelések, kizárólag a Mi személyes tapasztalatainkat tartalmazzák. Kérjük, amennyiben egyéb pozitív, vagy negatív élményben részesülsz az értékelt témában, oszd meg velünk hozzászólás formájában!

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal! (Ha vannak)